Home & Living

A maszkolt telepítő – még mindig szerelmes az automatizálásba

a legutóbbi bejegyzésében, maszkolt telepítőnk azt veszi figyelembe, hogy miként szerelmes az automatizálásba, és beszél az ügyfelek elvárásainak kezeléséről. Hogyan távolítja el a távolról a Flakey Set-Top Boxokat és a megrendelési könyvét ezekben a recessziós időkben…

„Noha akkoriban nem vettük észre, ez év elején a jelenlegi leple a vállalkozásunk jelentős évfordulóját látta. Ezt megelőzően magamnak készítettem automatizálási cuccokat magamnak. A szórakozásról az üzleti életre való áttérés akkoriban gyakorlatinak tűnt; Miért nem épít egy vállalkozást olyan körül, amit úgy csinál, amit szeret? Miután évek óta megélhetést tett, a kérdés más; Hogyan maradsz szerelmes az automatizálásba? Hogyan változtatja meg ezt a megélhetés érdekében?

Ezt elő kell tennem, mondván, hogy még mindig nagyon örülök, hogy megtettem a lépést. Kb. Az elmúlt évtized nagyon jóindulatú környezet volt az egyéni telepítési vállalkozás felépítéséhez, és azt hiszem, szerencsések vagyunk, hogy sok növekvő fájdalmunkat átéljük egy ilyen virágzó időszakban. Most tíz embert foglalkoztatunk, 2009 -re teljes megrendelési könyvet készítünk, és néhány figyelemre méltó projekten dolgozunk. Ennek ellenére a környezet befolyásolja a piacot; Számos helyi versenytársunk 2008 vége óta ment, és bizonyítékok vannak arra, hogy a jobb cégek néhány területen is visszavágnak. Mindez felteszi a kérdést, hogy mit szeretek még mindig az automatizálással hozzáadva. Az automatizálás valami, amit csak egy hobbi szerethet? Lehet -e egy egyedi telepítő továbbra is ugyanazt a zümmögést, ha nem csak a WAF, hanem a megélhetésed?

Gondolom, hogy az igazi kérdés az, hogy hogyan érzem magam az automatizálással az eladás és támogatás után? Az állványok hátán ülve, hogy a Document Shy gyártóktól nem kommunikáló darabkészleteket kaptak, hogy megfelelően működjenek együtt, bélyegezte a hobbi lelkesedését? Nos, nem ölte meg, de néha egy kicsit a cipőre vonatkozik. Vannak napok, amikor hazajöttem, és úgy éreztem, hogy egyik munkánk sem fejeződik be, és ez nem fantasztikus érzés. Tehát itt van egy kis házassági útmutatás az egyedi telepítők számára. Hogyan maradhatsz szerelmes az automatizálásba – és hogy szemléltetem azt a pontot, hogy a lelkemmel foglalkozom az alázatos Skyhd dobozommal való kapcsolatomról

Mit akarnak az emberek a fantasztikus automatizálásból? Amikor új ügyfelek érkeznek a bemutatótermeinkbe, csodálatos könnyű használatot keresnek, megígérik, hogy nincs rendetlenség, nincs rendetlen huzal stb. És egy igazi „wow” horog. A „WOW” bármi lehet – kifinomult távoli menedzsment, teljesen diszkrét nagyteljesítményű audio/videó, egy ragyogóan egyszerű médiakiszolgáló, iPhone vezérlés – nem számít, mi az, de fontos, hogy legyen egy. Ez sokkal több, mint egy egyszerű értékesítési pont. Ezek a rendszerek néha rosszul fordulhatnak elő, és amikor megteszik, sokkal jobb, ha az ügyfél nagy rajongó.

Tegyük ezt a perspektívába a Skyhd mező segítségével példaként. A Skyhd dobozok ügyfél szempontjából nagyon vonzó bitek (ha még soha nem volt TIVO). Az emberek szeretik a Skyhdot, és az a ígéret, hogy a HD jóság és a Sky+ funkcionalitást a ház minden szobájába juttatja, nagy horog. Ez egy vágott kérés. Véleményünk szerint jó munka, hogy szeretik őket, mert nem ismerek egy kis készletet a fegyverzetünkben, amelyre ilyen gyakori beavatkozást igényel. Ha a fűtésvezérlés annyira játszott fel, mint a Skyhd doboz, akkor élénk lenne. Ha a multiroom zenei rendszere elengedi, mint általában, akkor nem nézné meg ugyanolyan kedves fényben. Ha a TV-je egy hátulján egy kitűzővel állt fel, és pontosan megmondja neked, hogy a különféle alvállalkozói szolgáltatók közül melyik készítette el, és a tiéd azt javasolta, hogy Longbridge-ben, pénteken 13., 16.30-kor kopogtak fel, akkor valószínűleg aggódni fog. *A Skyhd dobozok szerencsések, az emberek (többnyire), mint ők. Az emberek továbbra is kedvelik őket, még akkor is, ha a Sky eltávolítja azokat a kimeneti portokat, amelyek lehetővé tették az olcsó és jó hírű HD elosztást, mióta elindították, és az EPG-t kicserélik valamire, amely úgy tűnik, hogy egy 25 GBP-es Tesco Freeview dobozból kiütötte.

Tehát az egyedi telepítők számára két fontos rész van az egyenletben. Mindannyian szeretnénk eladni olyan cuccokat, amelyek elismertek, mert ez csak a józan ész, de néhány olyan dolog, amellyel dolgozunk, csak nem. Tehát a rendszereket szeretni kell, és elég könnyű átjutni a szélén, hogy szeretik a találati listán. Ha megbízhatatlan és nem szeretett, akkor a jövő héten az eBay -versenyző és a telepítő, aki beilleszti Önt, akkor az áttételi munkája komolyan csökkentette. A Skyhd doboznak elegendő oka van annak, hogy ne szeressenek, de úgy tűnik, hogy még mindig megszabadul.

Ez azonban csak a történet része. Szeretett, de meglehetősen megbízhatatlan és megáldott olyan kérdésekkel, amelyeket az ügyfél nem lát, és valójában nem kell tudnia, a Skyhd doboz már megfordíthat egy kapcsolatot. Mit csinálnak az egyéni telepítők akkoriban a Skyhd dobozokkal? Ők stiCK őket diszkréten elrejtve állványokba, a többszoom mátrix -kapcsolókhoz csatlakoztatják őket, majd gyakran cserélik az Sky által nyújtott vezérlő mechanizmust, az IR vezérlést, egy egyedi felületet, amely a helyiségben minden mást, lámpákat, erősítőket stb. Más szavakkal, az eredeti kialakítással megkíséreljük, és ezzel hozzáadunk néhány további kudarc pontot. Nem vagyok rajongója az IR -nek, de ha van egy Sky Box, aki előtted ült és egy Sky Remote van, akkor ez egy nagyon jó vezérlőrendszer. Hasonlóképpen, amikor a Sky dobozt újra kell indítani, egyszerűen le kell kapcsolni és újra felfelé, ha három méterre van.

Tehát legalább a telepítőnek olyan jól kell megszereznie a vezérlést, mint egy natív égboltrendszeren, és olyan egyszerűvé kell tennie az átkozott dolgot, mint a kapcsoló. Ez visszatér a PAR szintjéhez, tehát hol van az előnye az automatizálási rendszerben? Lehet, hogy az a tény, hogy az új távirányító bekapcsol a TV -n (rendben, tehát a Sky Remote ezt is megteheti), beállítja a TV -t a megfelelő bemenetre, majd vezérli a hangerejét a szép AV -vevőn, és megvilágítást nyújt Önnek Vezérlés és esetleg hozzáférés a CCTV -hez vagy a zenei könyvtárhoz. Tegye mindezt, majd vegye be a ház összes HD -tójához. Ez jobban hangzik, tehát mit kell tennie a telepítőnek, hogy az ügyfél számára a rendszert biztosítsa, amelyet mindkettő szeret?

Az adott esetre vonatkozó receptünk most már meglehetősen meghatározott. Kezeljük a tápegységeket IP -vezérlővel, amely kiszolgálja az energiaigényt az állványban, hogy szükség esetén újraindítsuk az érintőpanelekből, távirányítókból vagy akár távoli helyekből, RTI távvezérlőket vagy AMX vezérlőpaneleket használunk, amelyek nem igényelnek látóvonalat , amelyeknek van egy olyan felülete, amelyet újra és újra teszteltünk az ügyfelekkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendben vannak -e vele, és amelyek IR parancsokat adhatnak ki a központi processzoroktól. Folytatjuk a Component Video Distribution használatát, és rögzítjük a HDMI kimenetet a HDMI port közelében, és ennyiről mondok erről. Nem fogunk olyan TV -ket használni, amelyek nem minimálisan nem rendelkeznek diszkrét IR parancsokkal a be- és kikapcsoláshoz és az egyéni bemeneti kiválasztáshoz, és nem olyan rendszereket tervezünk, amelyek nem adnak nekünk távoli hozzáférést és kezelést. Ha nem tudjuk teljesíteni ezeket a követelményeket a specifikációban, akkor nem fogjuk megtenni. Inkább tartózkodnánk a munkától. Az iparágban egy nagyon tisztelt telepítő egyszer azt mondta nekem, hogy „ne hagyjon okot arra, hogy csalódást okozhassanak”. Igaza volt, és ha eltér a bevált útvonalaitól, akkor kitöltött vagy. Van elegendő potenciális kiváltó a frusztrációhoz az egyéni rendszerben – ne hagyja, hogy szándékosan bemutasson többet a specifikációs szakaszban.

Ez egy ilyen kicsi példa-az AV rendszer egyik eleme, amely az egyik alrendszer, amely alkothatja az otthoni automatizálási rendszert. Világítás, audio, fűtés, biztonság, vak vezérlés stb., És mindegyiknek hasonló problémái vannak. De a legfontosabb pont ugyanaz. Az otthoni automatizálás szophatja a fogait, közepén kinyomja a fogkrémet, ellopja a narancslevet a kommunális hűtőszekrényből, és rengeteg okot adhat neked, hogy belől Ezeket jó hírű módszereket találhat ezeknek a fickóknak a leküzdésére. Nem csak ezt, hanem ennek során is, hogy újra megtalálja a szórakozást. Az ügyfelek olyan jó hírű rendszereket kapnak, amelyeket élveznek, és továbbra is az értelmét az összes gép ellen teszik, és megteszik azokat a dolgokat, amelyeket régen szeretsz csinálni és még mindig megtenni, amikor van esélye … és fizetni fog érte. ”

Olvassa el a maszkolt telepítők előző hozzászólásait

*A maszkolt telepítő szeretné rámutatni, hogy a Rover SD1 tulajdonosa volt, és szorosan ismeri Joseph Lucas, a sötét herceg munkáit. Azt is szeretné rámutatni, hogy jelenleg a Samsung Skyhd dobozokat részesíti előnyben …

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *