Uncategorized

Popcorn órás A-110 HD hálózati médiatartály-áttekintés

A pattogatott kukorica órát néhány hónapig elérhető, és jó dolgokat hallunk. Sok más streaming médialejátszóval ellentétben (gondolj az Apple TV, a PS3 stb.) A PCH hardvere teljes 1080p HideF -et kezeli, bármilyen probléma nélkül.

A PCH körülbelül 220 font körül van, és csak egy kemény vezetékes Ethernet -aljzat van beépítve, most van egy USB WiFi adapter. A WN-100 egy 802.11N (vázlat 2.0) USB-eszköz, amely lehetővé teszi, hogy áthidalja otthoni hálózatát pattogatott kukorica órára. Az Engadget nemrég tette közzé a PCH áttekintését…

„A médiaszalagok vonatkozásában nem számítunk sokat, mivel az érdeklődő tartalom, de a két legfontosabb tényezőt-a ​​hőmérsékletet és a zajt-mindkettő könnyen lefedte az A-110-et. A doboz halott csendes, és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem generál sok hőt. A listán a következő a csatlakozás, és ez is nagyon jó. Két szokásos USB-port található-az egyik elöl és egy a hátsó részben-olyan dolgokhoz, mint az USB hüvelykujj-meghajtók és egy USB-PC adapter, amelyek felhasználhatók a PC-hez való csatlakozáshoz, tehát ha belső merevlemez-meghajtót telepített A-110 külső HDD, de az ext2 támogatás a számítógépen ”

De ez nem minden jó hír. Mint mi, az Engadget találta, hogy van néhány hátránya a pattogatott kukorica órának. Az UI egyszerűen nem tud versenyezni azzal a gyönyörű interfészgel, amelyet az XBMC / Plex / Boxee nyújt.

„A szoftver azonban nem minden jó, mivel hiányzik a szemcukorka, mint az animált átmenetek és a transzfóliák. Van néhány igazán használhatatlan rész a felhasználói felületen is ”

Ez a második kiadáshoz vezet ..

„Minden bizonnyal ajánljuk mindenkinek, aki illeszkedik a geeky típushoz. De a legerősebb tulajdonsága szintén a legnagyobb hátránya, mivel ezt soha nem javasoljuk az egyszerű típushoz – ismerjük a lakosságot ”

Mindent egybevetve, ha 1080p HD streaming-et (beleértve az MKV Blu-ray RIPS-t) keresi áron, és a felhasználói felületen élhet, akkor a PCH valószínűleg az Ön számára.

Vásároljon popcorn órát itt: www.popcornhour.com: Olvassa el az Engadget Review -t

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *