Home & Living

Interjú: Thomas Pheasant

Még akkor is, ha Thomas Pheasant üzlete nem azonnal felismerhető, a bútorai és a belső terek is határozottan vannak. A washingtoni D.C. natív része egy állandó tervezők részét képezi, amelybe Barbara Barry, valamint Thomas O’Brien is szerepel, akinek a munkája a bútorhelyzet Haute couture -ját képviseli. A csoporton belül a Pheasant is elválasztja a képességét, hogy olyan megjelenést készítsen, amely az építészet szempontjából megalapozott, valamint a hagyományos, mégis kortárs.

„Sok más tervező dobja le Thomas Pheasant -ot, mivel munkája annyira hagyományos és elegáns” – állítja David Beaton, a Torontóban található Studio B tulajdonosa, ahol a Pheasant gyűjteményei Bakernek, valamint a McGuire -nek egyaránt a legfontosabb eladók. „Ő egy purista, aki soha nem áldozza fel a stílusminőséget. A formájú, mind a darabjainak felülete mindkettő hihetetlen ” – folytatja Beaton.

Függetlenül attól, hogy a fácán teret vagy bútordarabot fejleszt, az ő módszere (vagy „szókincse”, ahogyan telefonon hívja) nem változott több mint 30 év alatt. Ennek hatalmas része a múltba beletartozik a terveibe.

„Fantasztikus tisztelem a hosszú élettartamot, azonban a kortárs érzékenységgel” – mondja, pontosan megvitatva, hogy a rutin ifjúsági kirándulások a Nemzeti Művészeti Galéria, valamint a Smithsonian befolyásolták munkáját.

A Baker, valamint a McGuire beltéri vonalán kívül a Pheasant szintén létrehoz egy egyedi, kézműves, számozott bútorokat, valamint a közelmúltban sok olyan külső kollekciót, amely a McGuire szövött anyagokat integrálja. “A külső kollekcióhoz a beltéri kollekció szókincsét vettük, és kissé karcsúbbá és könnyebbé tettük” – mondja. „Azt akarom, hogy az emberek elismerjenek engem a munkámban. Azt akarom, hogy a fejlesztés világos legyen. ”

Ennek ellenére a fácán óvatos a kézműves terek számára, amelyek ügyfelei otthon éreznek. „Az a feladatom, hogy olyan belső tereket hozzon létre, amelyekkel ügyfeleim kapcsolódnak, és pozitívan reagáljanak. A gyönyörű területek elkészítése egyszerű. Személyes belső terek készítése – ez más dolog. ”

House & Home: Mit szeretsz sokan otthonában?

Thomas Pheasant: Ez egy klasszikusan átfogó otthon Washington központjában, valamint hatalmas kerttel és medencével rendelkezik. Amikor először láttam, annyira megragadta a lehetőségeket, hogy mit végezhetek vele. Körülbelül 18 hónapot vett igénybe a felújítás.

H & H: Milyen a terület?

TP: Ez egy egyedi darabok kombinációja, amelyet a ház számára fejlesztettem ki, néhányat más tervezőktől szereztem be, valamint néhány nagyobb darabot az új Baker kollekciómból. Ugyanígy van egy fantasztikus konyha, fűtött padlóval.

H & H: Mi a helyzet a Párizsban található helyével?

TP: A ház egy gyönyörű 17. századi épületben található, a bal parton. Ez egy fantasztikus példa arra, hogy pontosan hogyan próbálom áthidalni a múltot a jelenkel. Ennek fele építészetileg érintetlen volt; A felét az évek során szakították fel. Alapvetően megszabadultam a kortárs szempontoktól, és sok időt töltöttem a történelmi díszlécek visszahelyezéséről. Most a belső tér kapcsolódik az épület történelmi érzékenységéhez. Használtam azonban egy bisque-fehér festéket, hogy frissen tartsam, és kifejlesztettem az összes bútorokat, így rendkívül kortárs.

H & H: Magyarázza el stílusát.

TP: A kortárs klasszicizmus kielégíti a laza eleganciát.

H & H: Összegyűjtesz valamit?

TP: Nagyon lenyűgöztem az órákat, és az évek során számos gyönyörű darabot gyűjtöttem. Úgy gondolom, hogy ez egy könnyű arc, a római számok, valamint a neoklasszikus helyzet kombinációja, amellyel nem tudok ellenállni. Pontosan ugyanazt a módszert érzem az órákról. Számos városban van kapcsolatom a legjobb márkakereskedésekkel, azonban ez nem tart ki engem a bolhapiacoktól.

H & H: Hol fedez fel inspirációt?

TP: Gyakorlatilag bárhol felfedezhetek valamit. Nemrégiben jártam Los Angelesben, New Yorkban, Las Vegasban, valamint Caracasban. Minden város ad valamit, ha rendelkezésre áll. Nagyon izgalmas látni, hogy pontosan hogyan a földrajzi helyek vannak penészei, és befolyásolják az életmódot.

H & H: Kit csodálsz sokan?

TP: Csodálom azokat az embereket, akik hűek magukhoz, és mások vagy a trendek folyamatosan nem mozgatják őket; Azok a tervezők, akik idővel létrehozták saját szókincsüket, és munkájukat felismerhető alkotásokká alakították. Nehéz, hogy a külső erők nem befolyásolják. Nem arról van szó, hogy valaki stílusával meghatározzuk, hanem az erejük tiszteletben tartása.

H & H: Melyek a legszebb díszítő javaslataid a kis terekhez?

TP: Mindig kezdje a művészetet. Próbáljon meg egy könnyű kombinációval ragaszkodni, így az űrből a szobába áramlik. Legyen nagyszerű szerkesztő, és csak olyan dolgokat vásároljon, amelyeket igazán szeret. Hatalmas fogyasztók vagyunk Észak -Amerikában. Alapvető különbség az, valamint az európaiak között. Ezt mondom az ügyfeleimnek.

H & H: Mi a legjobb ajándék, amit valaha kapott?

TP: Anyám készített nekem egy háztartási képek könyvet, amely az 1800 -as évekre nyúlik vissza. Időrendben megszervezte őketh Megjegyzések minden olyan képhez, amely ugyanúgy vezet, mint a születésem. Ez nem valami, amit valaha vásárolhatok vagy cserélhetek.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *