Uncategorized

6 Dekorációs részletek Big Impact

A legjobb tervezők tudják, hogy a váratlan érintések emlékezetessé teszik a helyet. Használja ezeket az okos mozdulatokat, nagy és kicsi, néhány kedvenc tervezőnktől, hogy inspirálja a következő projektet.

A „Grand Staircase” szavaknak nem kell egy díszes viktoriánus balusztrát felidézniük. A Toronto Rowhouse-ban Jeffrey Douglas belsőépítész egy grafikus kovácsoltvas korlátot álmodozott egy glam üvegfinal, amely nyilatkozatot tesz, de mégis tökéletesen működik a ház modern klasszikus stílusával.

Fotós: Michael Graydon

Tervező: Jeffrey Douglas

A Chester edzőházában, a Nova Scotia otthonában, Philip Mitchell tervező egy hangulatos ablakot épített, hogy álcázza a csúnya radiátort a lépcső tetején. Ez az okos lépés megemeli a gyakorlati tulajdonság megjelenését, és az alulfelhasználott zugot elegáns fókuszponttá változtatja – és ideális hely, hogy egy könyvbe göndörítsük vagy átvegyék a kilátást.

Fotós: Janet Kimber

Tervező: Philip Mitchell

A könyvespolc hátuljának festése vagy szövetbe történő bélése egy klasszikus dekorációs lépés, amely mintát és textúrát hozhat egy szobába. Saját otthonában Silvana d’Ardazio tervező egy finom pamutgyűrű szövetet választott, és mély rozsda hangon egy grosgrain szalaggal vágta le, amely szépen játszik antik könyveivel.

Fotós: Michael Graydon

Tervező: Silvana d’Adazio

Egy gyönyörű görög kulcs díszítés adja a Nam Dang-Mitchell tervező ezen ülőhelyének egyszerű vászon drapériáját. Füstös színe kiegészíti az egész térben használt csendes palettát.

Fotós: Colin Way

Tervező: Nam Dang-Mitchell

Egy kárpitozott alap, csiszolt nikkel -díszítéssel és lábakkal finoman ragyog ebbe a békés hálószobába, Anne Hepfer tervező által. Ez a glam részlet más szikrázó akcentusokkal, például a nikkel -csikkokkal és a képlámpákkal, valamint a fejléc fölötti csillámfalával.

Fotós: Virginia MacDonald

Tervező: Anne Hepfer

Nagyon sok figyelmet fordítunk a szorgalmas tereinkben lévő hardverre, de a szokásos gombokon és húzásokon túl való gondolkodás szórakoztató eredményeket eredményezhet – mint a vendég fürdőszobában, ahol egy szüreti sárgaréz szállodai szoba száma bájos részleteket ad az ajtóhoz.

Fotós: Angus Fergusson

Tervező: Suzanne Dimma

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *