Home & Living

Automatizált House 2.0 -#06 Fontos online 3D áttekintés, amelyet a 2D terveinkből

készítünk, nem mindenki képes gyorsan megjeleníteni a 2D tervet 3D -s térként. Míg a tervezőket és a házépítőket is felhasználják erre az automatikus fejkonverzióra, ez gyakran sokkal nehezebb feladat a többiek számára.

Segítsen nekünk elképzelni terveinket

A Buy -ban, hogy segítsek, arra gondoltam, hogy felfedezzem a vázlat UP -t, vagy valami hasonlót, amely a saját terveinkből 3D -s formatervezést készít. Ugyanakkor pontosan ugyanabban az időben azonosítottam egy üzleti vállalkozást, amely a Facebook -on egy szolgáltatást marketingként azonosítottam, hogy pontosan ugyanezt tegyék olcsó áron.

Tanyasi stúdió

Annak érdekében, hogy a munka folyamatban legyen, e -mailen küldtünk egy PDF -példányt a Homestead Studio Peans -nak.

Ezenkívül egy helylemez -t, a Pinterest -képpel együtt küldtünk, vagy 2 -nek, hogy az embereknek pontosan hogyan ábrázoljuk a kitöltéseket, valamint a bútorokat stb.

Ez valóban változást okozott, mivel az online otthon sokkal személyesebbnek érezte magát, amikor körülbelül 2 héttel azután, hogy előzetes kapcsolatunk van a társasággal.

Néhány Pinterest kép, amelyet a Homestead -ba küldtünk

Felbecsülhetetlen

Az a képesség, hogy „sétáljon” a ház körül, mielőtt a fejlődése lenne, valóban felbecsülhetetlen értékű. Az online formatervezést egy webböngészőben nézzük meg, és a laptopom mellett az iPhone -on is működik. Ez fantasztikus volt, mivel mindig hozzáférhet az otthonához, amikor valami a fejedbe bukkan, és azt is követeli, hogy ellenőrizze.

Használtam az iPhone képernyő -fogási lehetőségét, hogy egy kis videót rögzítsek, amikor a ház körül költöztem. Ez hosszú távú nyilvántartást nyújt nekünk a formatervezésről, hogy az internetes verzió a jövőben eltűnjön.

Vannak olyan dolgok, amelyeket láttunk, valamint a módosításokat, amelyeket meg tudtunk végezni, hogy soha nem hittünk volna a 3D modell nélkül. Hasonlóképpen betekintést nyújtott a részletekbe, amelyeket gyorsan el lehet hagyni a költségvetésünkből, miközben kiemelve másokat, amelyek döntő jelentőségűek a mindig elképzelt megjelenéshez.

A költség

Végül mindössze 195 eurót (~ 175 £) fizettünk egy belső 3D -s sétáért az egész házunkkal. Hasonlóképpen fizetettünk néhány frissítésért az elmúlt néhány hónapban, mivel néhány változtatást végeztünk, mindezt rendkívül kedvező áron. Ez minden bizonnyal a legjobb érték volt az összes pénzben, amelyet a tervezési szakaszban költöttünk. Még sokkal kiválóbb, hogy ezt a rajzok PDF -jéből készítik, DWG / DXF CAD fájl nélkül.

Van egy példa az alábbiakban beágyazott munkájukra. Kattintson a nyílra, és várja meg a körön, hogy kitöltse a böngészőbe történő munkavégzésként. Ezután használja fel az egeret, hogy lépjen körbe (a Homestead Studio weboldalán is nagy ajánlatok találhatók az online áttekintésekre is).

Nincs kapcsolatom a Homestead Studio -val, csak rendkívül elégedett ügyfél. Rendkívül ajánlott.

Homesteadstudio.ie

Ne felejtse el megnézni az Instagram-ot, hogy megfeleljen a projektnek, ellenőrizze az Automated House 2.0 blogcikkek többi részét, és fedezze fel a linkeket az összes termékhez, amelyet az önépítésünkben használtunk.

Vegye figyelembe, hogy ez nem a mi tervünk – csak egy minta a Homestead Studio -ból

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *