Home & Living

Videó: A Syncbox-szal

egy Flush AV hátsó doboz telepítésével megfigyeltünk egy új terméket, amely kissé felkavarja az egyedi gyártású világot, így arra kértük a készítőt, hogy mondjanak el egy kicsit-Syncbox…

Amikor az üzleti vállalkozás telepíti a Syncbox -ot, gondoskodunk arról, hogy büszkék legyenek erre, mivel valami gyönyörű és kifinomult igények, valamint pontosságra néznek, amire büszkék vagyunk.

A Syncbox -ot nemrégiben telepítették egy londoni szenzációs lakossági vagy kereskedelmi ingatlanba, amelyet jelenleg felújítanak. A vékony vonaldoboz hozzáadja az ingatlan friss új megjelenését, amelyet a háztulajdonos akart végrehajtani. A háztulajdonos rendkívül elégedett volt a borítólemezek mennyiségével, valamint a befejezésekkel, legyen az „exkluzív fém” vagy „személyes műanyag”.

A fém takarólemezeket a Focus SB hozza létre, akik rendkívül kiemelkednek a magas színvonalú borítóikhoz, amelyeket csúcskategóriás szállodákban, valamint csúcskategóriás lakóingatlanokban használnak. Készítettük az „Antik bronz” borítót a tulajdonos számára, amely igazán nagyszerűnek tűnik a nappaliban.

A munka az AV Advancement nevű vállalkozás számára készült, amely nagyon hatékony, ha a létesítményekre vonatkozik. Az AV nagy száma, valamint a Syncboxot használó elektromos telepítők folyamatosan növekszik. Világosan láthatják, hogy időben legyőzi a standard rendszert, valamint a nagy megjelenés hozzáadott értékével.

A Syncbox ma már a teljes különféle termékek, amelyek fejlett huzalozássá alakíthatók, beleértve a négy elsődleges elemet: TV, média, audio és energia. Az ügyfelek képesek adaptálni a Syncbox -ot saját speciális specifikációjukhoz, valamint olyan nagy feladatokat, amelyeket a műszaki rajzokhoz segíthetünk.

A Syncboxot most az Egyesült Királyság legnagyobb és sok rangos otthoni tervező használja, mint például a Crest Nicholson, a Redrow és a Berkeley Homes. Amellett, hogy a sikeres szolgáltatótulajdonos, Deborah Meaden támogatja a speciális stílusát, valamint a korlátlan potenciált.

A Syncbox az egyetlen lehetőség a szakértő TV -telepítéshez A csatlakozózsinórok csatlakoztatásával a zsinórok bármiből kinyúlnak, és a falból 40 mm -re, valamint így előállítottuk a legelső süllyesztett teljesítménypontot. A Syncbox segítségével az összes kábelcsatlakozást süllyednek, így a síkképernyőnek nem kell elülnie a faltól.

Az a oka, hogy a Syncbox ilyen kereslet -termék, azért van, mert ilyen sok előnye van a szokásos rendszerhez képest:

Mélyedéseket ad az összes erő- és TV -szerelésnek
Testreszabott fedőlemezek
Rendezett és biztonságos kábelezés
Ultra-Flush TV-szerelés
Könnyű telepítés
Egyszerű egy dobozrendszer
Világszerte alkalmazkodó
Takarítson meg időt és pénzt

Elérhető az Amazon -tól

5 Vélemények

Syncbox Direct – Süllyesztett és fedett huzalozási lehetőség – TV, média és hangszórórendszerek

A Syncbox Direct sífutott aljzat 13 amper aljzatral rendelkezik, 50 mm -es tiszta lemezen.
A Syncbox Direct tökéletes a fali TV -pontban a háztulajdonosok számára.
Alapvető és egyszerű lehetőség arra, hogy a zsinórok tiszta és rendezettnek tartsák

£ 75.00

Legyen az Amazon

sync-box.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *