Uncategorized

Alkály: MPOW Mini LCD hordozható multimédiás projektor (kedvezménykóddal!)

Nagyon kevés ember fontolja meg a házuk kivetítőjének felállítását. 1999 óta volt egy az AV szoba mennyezetén az automatizált otthonban. Akkor egy 50 kilós CRT szörnyeteg volt, manapság ez egy sokkal karcsúbb LCD -ügy.

Játszottunk azzal, hogy kivetítőket adtunk hozzá a ház más szobáiban, így amikor Mpow megkérdezte tőlünk, szeretnénk -e kipróbálni az egyik mini LCD hordozható multimédiás projektorukat, nem tudhatnánk várni, hogy megkapjuk a kezünket.

Először is, ez nem 4K, sőt a HD Home Cinema Stunner. Noha 1080p -os takarmányt igényel, ez egy olcsó 800 x 480 eszköz, amelyet egyik kezében tarthat, és bárhol magával vihet (208 mm x 168 mm x 78 mm – 944 g).

Beállít

A doboz magában foglalja a kivetítőt, az energiát, a távirányítót (az akkumulátorok nem tartalmazzák), a HDMI ólom egy analóg AV -kábelt és egy kis kézikönyvet.

A lányom Shotgunnak hívta, és így a kivetítő bement a szobájába. Van egy állítható láb az elülső szél mentén, amely lehetővé teszi, hogy emelje, de lehet, hogy még mindig hozzá kell adnia egy könyvet vagy valami mögötti dolgot, hogy a legjobb szöget kapjon

Rengeteg I/O – kattintson az alábbi képre -, beleértve a HDMI és a VGA bemeneteket. A kivetítőnek 18 hónapos garanciája van, és az 1200 lumen izzó LED izzó „akár 20 000+ órát” besorol.

Használatban

A dolgok teszteléséhez csatlakoztattuk a Chromecast -ot, segítőkészen van egy 5 V (500 mA) USB -aljzat, amely jobbról a kivetítő hátulján táplálja. Nagyjából bármit csatlakoztathat, amely 1080p -t adhat ki a HDMI -hez, vagy amelynek van VGA -ja.

A beépített hangszóró nem olyan, amit gyakorlatilag használhat, főleg a ventilátor hangja felett. Egy kábelt futtattunk a fejhallgató -csatlakozótól a hálószobás szonók bemenetéhez, és ez tökéletes volt.

A Plex segítségével a Chromecast -on keresztül néhány filmet, valamint a YouTube -videókat néztünk, és úgy találtuk, hogy a kép meglepően kellemes és teljesen használható.

Csak a hálószoba falára vetítettünk, amely nagyszerűen működött. A specifikációk egy 32 ″ -es képet idéznek, amikor a képernyőtől 1,5 méterre egy 120 ″ -es képre halad 3 méteren, így egy kicsit vissza kell térnie a falról, hogy a legnagyobb átlós kép legyen.

Van egy kézi hüvelykujjkerék, amely beállíthatja mind a fókusz, mind a keystone korrekcióját (ez a képet ferde, ha a kivetítő nem merőleges a képernyőre). A távirányító gombok a gép tetején is lemásolva vannak.

Ítélet

Noha ez nem egy divatos HD gép, a kedvezménykódunk alatt nem sokkal több, mint néhány intelligens izzó ára. Ideális módja annak, hogy a lábujját a kivetítő világába merítse, néhány alkalmi filmben, élvezve vagy SD játékkal.

Íme a részletek arról, hogyan kell használni a 10% -os kedvezménykódot, amelyet az MPOW küldött az automatizált otthoni olvasók számára, de légy gyors, mivel a hét végén lejár.

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Mini projektor, Clokowe Portable Home Film projektor 6500 Lux, Full HD 1080p video projektor …

262 Vélemények

£ 67,99

Vásároljon az Amazon -on

2

Mini kivetítő, VAMVO YG300 PROABLE PROJOGTOR 1080P Full HD támogatott, film projektor …

2 762 vélemény

69,99 £

Vásároljon az Amazon -on

3

YABER WIFI projektor mini hordozható projektor 6500 lumenS 1080p Full HD projektor [projektor képernyő …

2 509 vélemény

£ 76,49

Vásároljon az Amazon -on

Csak rendelje meg a gépet az Amazon UK -tól a link segítségével, majd írja be a TCNLDOA3 kódot a pénztárnál (kód érvényes a 16/10/16).

xmpow.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *