Uncategorized

Élhetne ebben az apró vidéki otthonban?

Az apró otthonok a fenntartható életre irányuló mozgalom részeként került sor, és a világ minden tájáról származó tervezők találtak módot arra, hogy ezeket az otthonokat olyan elegánssá tegyék, mint hatékonyak. Ez a 240 négyzetméteres láb otthon-az Alpha-t David Latimer tervező, a New Frontier Tiny Homes alapítója és vezérigazgatója nevezte ki-bizonyítja, hogy a Small Space Living az utilitárius funkciót a nagyszerű formatervezéssel egyensúlyba hozhatja. Kreatív kis űrtárolóval, teljes méretű készülékkel ellátott konyhával, kombinált mosóval és szárítóval, king-size ágy és jacuzzi káddal, ez a kis tér maximalizálja az összes négyzetlábot. Keresse meg a galériánkat, hogy meglátogassa a magával ragadó vidéki otthont.

Tiszta, modern vonalakkal és nagy üvegablakokkal, amelyek rengeteg fényt engednek, az otthon ugyanolyan stílusos, mint innovatív. “Egy apró házban való élet korlátozása felszabadító, nem korlátozó” – mondja David. “Ez lehetővé teszi a szénlábnyom minimalizálását, egyszerűsítheti az életét, jelentősen csökkentheti a közművek költségeit, a takarítást és a karbantartást, és nagyszerű kialakítást kínál.”

Az alfa egy 24 ″ -es kettős tengelyes pótkocsira van állítva a szállítás megkönnyítése érdekében, és tele van olyan kényelmi szolgáltatásokra, amelyek vonzó választássá teszik az állandó lakosok és a nyaralók számára egyaránt.

David természetes anyagokat használt, hogy ellentétben álljon a ház modern esztétikájával, és hozzon létre egy barátságos, otthonos helyet. Az alumínium napellenzővel rendelkező, egyedi gyártású legördülő fedélzet a legjobb hely a Fresco étkezésére.

A ház tele van egyedi gyártású funkciókkal, amelyek maximalizálják a szerény négyzetméterét. A folytonosság érzetének megteremtése, valamint a meleg és a luxus elemeinek hozzáadása érdekében David a dió keményfa padlóját és a rusztikus padot telepítette a mennyezetre.

Az emelt platform segít meghatározni a konyhát és a nappali/étkezőt, míg a nagy ablakok világosnak és levegősnek tartják az otthoni házat.

Az alfa egyik sokkal különlegesebb tulajdonsága egy elegáns dió étkezőasztal, amely nyolc ember könnyen elhelyezhető. Ha nem használatban van, az asztal szépen tárolható a fokozatos konyha alatti peronon.

Az asztal elhelyezésével a tér szerény, de kényelmes nappalivá alakul. Nyitva, a nyolc paneles üveg garázs ajtó (balra) a teraszon kívüli vezet.

Az otthoni sztrájkoló konyhai konyha teljes méretű készülékekkel van felszerelve, beleértve a fiókos mosogatógépet és a Whirlpool hűtőszekrényt. David összekeverte a textúrákat és az anyagokat úgy, hogy a tér rusztikus, mégis csiszolt.

A sötét habarcsos fehér metrócsempe grafikus ütést ad az előkészítő területen, míg a páv-arany gránit munkalapok luxus kivitel.

A konyha rozsdamentes acél szellőzőnyílásának mindkét oldalán lévő fali botok további fényt biztosítanak az ételek előkészítéséhez. Annak biztosítása érdekében, hogy a tárolóhelyet prémiumban tartsák, David telepítette az egyedi gyártású legördülő konyhaszekrényeket (bal felső).

Itt látható, hogy a szekrények triója kinyitásakor feltárja a főzési alapvető eszközöket.Az Alpha tetőtéri stílusú ágya ipari fali gúnyolódásokkal és texturált párnákkal pihen. Noha az ágy feletti távolság kissé alacsony, elég széles ahhoz, hogy elférjen egy king-size ágy.

A hálószobás tetőtéri könyvtári stílusú létrával érhető el, amely a konyhai platformon egy rést be lehet helyezni, ha nem használja.

A hálószoba alatt a zseb pajta ajtó kevés helyet foglal el, és a kombinált mosodába és a fürdőszobába vezet. Davidnek az ajtó testreszabása volt, hogy illeszkedjen a helyhez, és a hátsó oldalán egy teljes hosszúságú tükör található.

A zuhanyzó szoba tartalmaz egy Jacuzzi kádot és egy kombinált mosó- és szárítóegységet. Egy virágkosár színű pop -t ad a térnek, és hangsúlyozza a buja növényzetet.

David ugyanazt a grafikus csempét használta, amelyet a Kitchen Backsplash -ben találtak a zuhanyhoz.

Az otthon varázslatosnak tűnik éjjel. Mesterséges szőrme dob az étkezőasztalon, és a mennyezetről lógott húrfények adjanak hozzá egy extra réteget az ország varázsa.

Az apró hely a tökéletes hely a szabadban való nagyvállaláshoz.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *