Uncategorized

Technikai frusztráció: A Sky Q 12 hónapon belül

AH technológia, pontosan hogyan szeretlek, mégis rendszeresen engedsz el.

A Sky Q rendszerünket 2016. április 15 -én telepítettük. 2017. március 21 -én abbahagyta, hogy lehetővé tegyük a hozzáférést a fizetési csatornáinkhoz, valamint a felvételekhez, valamint egy hibaüzenetet kapunk a párosításról a csekkkártyával.

Ez (un?) Véletlen egybeesett, amikor egy Sky Engineer körünk volt, hogy megnézzük az egyik apró dobozt, amely folyamatosan eldobta a kapcsolatát.

Rossz doboz

Néhány nap, valamint számos telefonhívás később (közel egy óra hosszú), valamint mi sem voltunk. Egy új Sky -kártya, amelyet közzétettünk, nem sikerült megjavítani a problémát, és végül egy mérnöknek hívott, és végül ki kellett cserélnie a dobozt. Ebben a szakaszban egy hét telt el.

Jobban tudna csinálni

Mint sok Sky -ügyfél tudja, az új doboz megszerzése óriási ajánlat, mivel elveszíti bármit, amit rögzített.

Valószínűleg ennél is rosszabb, bár az az igazság, hogy elveszíti az összes sorozat linkjét (szezonon át tartó). Azonban a DVR -jeinkkel, amelyek most a szélessávú sávhoz kapcsolódnak, miért nem a Földön nem a Sky biztonsági másolatai vannak, hogy ezek a sorozat linkek legyenek, hogy megkönnyítsük néhány fájdalmat, amikor bármit újra felállítanak?

Kártérítés

Eredetileg alig több mint 9 font visszatérítést használtunk ehhez a kellemetlenséghez. Még egy egyedi telefonhívást vett igénybe, és arra kérte a menedzsert, hogy ezt alig több mint 40 fonthoz kapja – ez még mindig kevesebb, mint egy hónapos költség, ugyanakkor alig nagylelkű.

Előrehalad?

Egy évvel a hátsó ég szívesen rámutatott, hogy az új Q rendszer csak egy teljesen új platform kezdete volt.

De a kísérő telefon alkalmazás (amelynek egyébként is ott kellett lennie), valamint néhány kisebb szoftveralkalmazás -frissítés mellett, ahol vannak az új funkciók?

Még mindig szeretjük a Sky Q -t, bár gyerünk a srácok, kezdje el biztonsági másolatokat készíteni a sorozat linkjeinkről, és készítsen néhány frissítést, mint például a Netflix, valamint az Amazon videoalkalmazások a felhasználók számára.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Eredeti Sky Q Voice Remote Manage – Kompatibilis a Sky Q 1TB -vel vagy a 2TB dobozgal, valamint a Sky Q Tiny Box -…

3 458 vélemény

28,00 £

Legyen az Amazon

2

Sky Q távirányítás

496 Vélemények

25,50 £

Legyen az Amazon

3

Sky Q Voice Remote Manage

635 vélemények

25,99 £

Legyen az Amazon

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *