Home & Living

20. évforduló ünnepségek: Nyerjen egy könnyű fűtési menedzserét, amelynek értéke 160 font

, hogy megünnepeljük a 20. évfordulónk megünneplését. Nagyszerű díjakkal rendelkezünk, amelyek köszönhetően adhatjuk el a nagyon szeretett bölcs otthoni társaságok rendkívül nagylelkű támogatását. Ezúttal 160 font értékű könnyű fűtési menedzserkészletet biztosítunk!

A Lightwaverf az UKS elsődleges tervezője és a bölcs otthoni eszközök gyártója. Kínálatuk magában foglalja a dimmereket, aljzatot és fűtőberendezéseket, amelyek mindegyike könnyen beilleszthető és meglévő otthonra, anélkül, hogy újbóli vezetékeket igényelne. Köszönet a Lightwaverfnek az automatizált otthoni közösség támogatásáért.

** A verseny bezárt **

Gratulálunk a @JF_ARCHER győztesnek

A készlet tartalmaz egy bölcs fűtőcsomagot 3 hűtőszelepből, valamint a Home Smart Phone WiFi Web Link vezérlőt. A 160 font értékű csomag nyerésére való esélyért, csak kövesse minket a Twitteren, majd retweetelje ezt a tweetet. Egyszerű a dolog.

Ezt a versenyt 2016. január 24 -én, a GMT éjfélig nyitva tartjuk, így sok ideje van belépni, és itt bejelenti a bajnokot. Ez az ajándék az Egyesült Királyságban nyitott látogatók, és a szokásos versenypolitikánk vonatkozik. sok szerencsét mindenkinek!

Mismarthome.co.uk: Lightwaverf.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, közvetlenül a postaládájához, minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *