Uncategorized

Peek a 15+ nyári házon belül a Hamptonsban!

A Hamptons legendás tulajdonságaikról és tiszta hortenzia-kertekről ismert-és jó okból. Keleten kívül: Jennifer Ash Rudick házai és kertjei elfogják a tengerparti város legjobbjait, bemutatva a South Fork híres lakosainak otthonait. Míg a belső terek a szeszélyes és antik terhelésig terjedő és minimalistaig terjednek, egy dolog biztos-a Hamptons stílus továbbra is a végső nyári életben. Kattintson át, hogy megnézze a könyvben bemutatott néhány lenyűgöző teret.

Mi lenne jobb módja annak, hogy a vendégeket otthonában üdvözöljük, mint egy zamatos nyári háttérképgel? Egy vadvirágú csokor egy sötét fa konzol tetején játszik le a botanikai mintát.

Fotós: Tria Giovan

Forrás: Keleten kívül: Jennifer Ash Rudick házai és kertjei, Vendome

Egy napsütéses sárban, ahol a sós szellő fúj, a korallfalakat festették és kezelték, hogy elhalványuljanak az Aqua Green Wainscoting ellen.

Egy évszázados kocsiházban a széles fekete keretes kettős ajtók a ház korábbi funkciójának tartós emlékezete. A barnás és a halványzöld akcentusok keveréke rengeteg meleget ad a kőpadlókhoz.

Az építészek, Peter Staberg és Paul Aferiat merészen mentek a menedékház házukba. A klasszikus tengerparti kunyhó riffjében az otthon tele van szorbet színű falakkal és vintage bútorokkal, egyedülálló helyet teremtve. A nappaliban a lenyugvó nap meleg ragyogást vet fel a rózsaszín árnyalatú falakon.

Talán nincs semmi tengerparti, mint a kék-fehér színséma. Ebben a fényes étkezőben egy szokatlan négyzet alakú asztal ül egy kék-fehér szőtt szőnyegen, amely a kínai kerámia gyűjteményéhez kapcsolódik.

A Hamptons otthoni dekorációs rendeltetési helyének tulajdonosai a Bloom híres fehér otthoni szerelmét hozták magukkal. A sápadt széles deszkák tetején, a művészileg érlelt darabok lágyítják a ropogós fehér falakat.

A nappali szobájában a krémes drapériák és a Ralph Lauren által készített fehérfehér kanapé rétegeket és mélységet adnak a semleges palettához. A bútorok és kiegészítők sötét akcentusai segítik a szobát.

A Hamptonsban a nyár nagy részét a szabadban töltik, élvezve a helyi gazdaságok fejét. A fehér wisteria -val borított pergola árnyékot biztosít, miközben éjszaka a lámpák karakterláncai világítanak.

A belsőépítész, David Netto a klasszikus Americana és a világi befolyások új keverékét választotta ehhez a Hamptons otthonához. A nappaliban a gazdag textilkötés keveredik a modern bútorokkal és egy szórakoztató vörös-fehér csíkos kanapéval ellopja a show-t.

A szöveti vékony függönyök engedik a szellőbe ebbe a napfénybe, miközben lehetővé teszik a napfény beáramlását. A rattan, a fonott és a fa bútorok melange meleget hoz a fehér térbe.

Ennek a Davis Creeknek a hálószobája, Southampton, otthona tele van egzotikus textiltermékekkel, amelyeket a tulajdonosok utazása során gyűjtöttek össze. Rajasthan paplanja és Laoszból származó dobó szőnyeg felélesztette a szoba fehér borítékát.Ez a Bridgehamptonban található modern sós doboz tiszteletben tartja a terület történetét, miközben várakozással tekint a jövőre. Például az étkezőben a klasszikus, fehérre meszelt fa a falakat, a padlót és a mennyezetet, míg a bútorok teljesen modernek.

A fürdőszobában a nagy, slattolt ablak burkolatok magánélet védelmét, de kilátást nyújtanak a kertre, miközben ragyognak a sötét kő zuhanykabin.

A moréna tulajdonosai, egy ház, amely az óceán feletti dombon magasan ült, alpesi visszavonulási típusú otthont akart. Megkapták a kívánságukat ezzel a kettős magasságú, boltozatos nappali és a kandalló impozánsával. A Hamptons-barát dolgok megőrzése érdekében a fehérre mért falak és a szizális szőnyegek kiegyensúlyozzák a sötét fa akcentusokat.

Ha tengerparti otthonod lesz, akkor jobb, ha a lehető legtöbbet hozza ki a nézetből. Ez a kis Reading Nook egy ívelt kanapét tartalmaz, amely a padlótól a mennyezetig érő ablakok partján belemerült, tökéletes egy délutáni napra vagy esős délutáni olvasásra.

Ha minden más kudarcot vall, tartsa egyszerűen – nem akarja versenyezni a látványokkal. olyan minőségi anyagok, mint a teak, ha balra az időjárástól, adjunk hozzá egy alázatos, lakott varázst.

A szomszédos patakból származó vizes blues bevonása érdekében a szüreti batikolt szöveteket párnás és párnahuzatokká alakították át.

Egy lelkes szörfös otthonában, kilátással a hírhedten durva hullámokra a Towd ponton, a tengeri bólintások rengeteg. A szerkezeti oszlopokat kötélbe csomagoltuk, és a ketrecbe helyezett lámpák megvilágítják az utat.

A tizenegyedik generációs Southfork Farmer otthona számára a 60 hektáros ingatlan a család részét képezi. Ennek a dohányzóasztalnak az alapját a földről egy szeretett réz bükk csomagtartójából készítették.

Ezen a Grand Hamptons birtokon a vendégek és a család egy kegyes zárt parterkerten keresztül lépnek be. A szépen vágott sövények és a kavicsos utak ellentétben állnak a túlmutató vad erdőkkel, és kissé nyugodtak a fák viharja között.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *