Uncategorized

Mode Networks akár 6 iPod -os otthonában

Az új mód (zene on -kereslet tapasztalata) A hangszóróképességű billentyűzet lehetővé teszi a 6 iPod dokkolását, amely az otthona körül dokkolt AM Rádió…

„Egyszerű és könnyen használható, az üzemmódok az otthon bármely szobájában a falon öblítik. A háttérvilágítású gombok könnyen olvashatók, és különböző funkciókat biztosítanak, attól függően, hogy a forrást vezéreljük. Van egy odaadó hangerő -kezelőgomb is, amelynek látványos háttérvilágítása vizuálisan jelzi a tényleges térfogatszintet. Ez kritikus jelentőségű olyan körülmények között, amikor a hangerőt megváltoztatják a dallamok között, vagy míg a zene be- vagy kihalad.

Olvassa el tovább … A rendszer szíve a görgetőkerék, amely lehetővé teszi a számos menü és funkció kiválasztását és kiválasztását a színes színes kijelzőn. A folyamat intuitív és könnyen megragadható, hogy mindenki otthon legyen. Csak görgessen, és kattintson az előnyben részesített menüre vagy parancsra, és a rendszer azonnal reagál.

A Mode sok információt kínál, beleértve a dallamcímeket, az albumneveket, a művészeket, a lejátszási listákat és az iPod, a Mode Jukebox Music Server, az AM/FM előre beállított állomások és az XM Radio. A módban egy infravörös vevőkészülék is található, amely lehetővé teszi a rendszer távoli kezelését az ágyon lévő helyzetből vagy a kanapén fekvő helyzetben.

Akár a billentyűzetből, akár a távirányítóból kezelik, a rendszer programozható, hogy több funkciót hajtson végre egyetlen gombnyomásból. Például, ha egy gomb megnyomása bekapcsolhatja a rendszert, válassza ki a Mode jukeboxot, irányíthatja a zenét a médiaterembe, válassza ki a kedvenc dallamát vagy albumát, és állítsa be a kötet előre beállított szintre. Egy másik parancs bekapcsolhatja a CD -lejátszót, válassza ki forrásként, játsszon lejátszás módba, és elküldheti a ház minden szobájába. Egyetlen parancs a nap végén a hálószobából leállíthatja az egész rendszert. ”

Speakermraft.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *