Uncategorized

Brad Ford Interjú

Home & Home: Pontosan hogyan kezdett szakmailag a belső stílusba?

Brad Ford: Gyerekként mindig innovatív voltam, bár egy kisvárosban nőttem fel, nem voltam sok tervezésem. Nem volt sok lehetőség, ezért döntést hoztam a kutatási szolgáltatás és a közgazdaságtan a főiskolán. A diploma megszerzése után egy számítógépes vállalkozásnál dolgoztam, valamint amíg ott dolgoztam, egy kicsit otthon fejlesztettem magam, és csak az egész folyamatot tetszett. Ez arra késztetett, hogy talán elmegyek a tervezés megszállása után. Tehát, amikor körülbelül 23 éves voltam, elégedett voltam egy regionális tervezővel, George C. Andersonnal, valamint az első dolog, amit nekem állított nekem: „Költözz New Yorkba”. Azt hittem, hogy őrült, de eleget tettem az ő ajánlásainak, és itt is 18 évvel később vagyok.

H & H: Tehát ez volt a hatalmas szüneted?

BF: New York Citybe költözés egy kisvárosból [Russellville, Arkansas] igazán hatalmas lépés volt számomra. Soha nem ábrázoltam magam ilyen nagy, nagyvárosi környezetben. Szivacs voltam. Soha nem vetítettem fel ennyi kultúrát, így sok múzeum, valamint az emberek, még a kiskereskedelmi üzletek is. Ez a tervezés oktatásának hatalmas része volt, és igen, valóban óriási szünet volt számomra. Ez egy szerelem-gyűlölet kapcsolat a várossal. Csodálatos, bármennyire adózó. A napi folyamat. Mindazonáltal minden nap végén mindig van egy történetem.

H & H: Mi volt az első stílusú munkád?

BF: Elkezdtem dolgozni Jed Johnsonnál, miután a formatervezéshez diplomáztam a formatervezéshez. Aztán segítettem Thad Hayes -nek. Fantasztikus expozícióm volt mindkét cégtől, és valóban csiszoltam a képességeimet. Miközben egyedül álltam, a legelső valódi feladatom a Martha szőlőültetvénye volt. Megkaptam magamnak egy számítógépet a letétkel.

H & H: Amellett, hogy pontosan így kezdődött.

BF: Igen, ez tizenkét évvel ezelőtt volt.

H & H: És mien dolgozik manapság?

BF: Most négy munkám van útközben ideális. Egy teljesen visszahozott régi házon dolgozom a New Jersey -i Montclair -ben. A formatervezés rendkívül hagyományos, bár a pár, aki fiatal és igazán, mint a kortárs formatervezés, biztosítja, hogy ez számomra nagyon szórakoztató. Hasonlóképpen dolgozom egy tetőtéren a New York -i West Village -ben, valamint egy Washington DC -ben. Ó, valamint egy lakás- vagy lakásrendszer egy átalakított hatóságok épületében Soho -ban. Gyönyörű folt.

H & H: Felfedezed, hogy van -e olyan stílus szempont, amely átjut az összes különféle házba, amelyen dolgozik?

BF: Szerves, földes rétegek. Szeretem a sok szerkezetet, mint például a velúr, a természetes anyagok.

H & H: Ha nem dolgozik, mi a fogalma a legjobb éjszakai kilátásról?

BF: Ez könnyű. Hatalmas étel vagyok, tehát egy éjszaka egy igazán nagyszerű étteremben, valamint a mennyben vagyok! Szeretem a fűszeres mexikói ételeket. Az alkatrészek annyira alázatosak, de az ízek együttesen annyira intenzívek. Adj hozzá egy nagyszerű margaritát … tökéletes!

H & H: Pontosan hogyan tölti a hétvégét a városban?

BF: Az abszolút nagyon szeretett dolgom péntek este az, hogy filmre menjek. Tetszik a moziba járás teljes élménye. Csak ott ülhet, lazíthat és pihenhet. Gyakran megyek egy kettős funkcióra. Szombat reggelenként mindig a bolhapiacra megyek. Amellett, hogy figyelembe vesszük, hogy a hét folyamán általában annyira megyek, valóban bűnös élvezet, ha szombat este csak házat maradok.

H&H: New York mellett van egy olyan város, amelyet jelenleg magával ragadó felfedez?

BF: Csak egy velencei utazás sarkában vagyok, tehát ez most óriási hatással van rám. Ez csak rendkívüli, a Föld egyik leginkább magával ragadó helye. Tetszett az összes freskó fala, így rétegezett és texturált. Szeretnék újjáépíteni egyet egy falkezelésben, keverve néhány kortárs bútorral.

H & H: Mi a legjobb ajándék, amit valaha kapott?

BF: Anyám és testvérem is taxidermia-szerelt Impalát adott nekem. Sok évvel ezelőtt Dél -Afrikában töltöttem, ahol ilyen sok Impala van. Gyönyörű állatok.

H & H: Egy másik megjegyzés: milyen ruhadarabok nem lehet online?

BF: John Varvatos csizmám. Farmernel, öltönyrel, mindent viseltem.

H & H: Szeretném megérteni, hogy a barátaid hogyan magyarázzák meg téged.

BF: Ó, nem vagy trükkös. Nos, azt hiszem, azt állítják, hogy meleg ember vagyok, egyszerűen beszélek, és rendkívül laza, szinte hibára.

H&H: Teljesen egyetértek az összes állítással, kivéve, hogy azt hiszem, hogy laza, fantasztikus eszköz. Mondj köszönöm neked nagyon a mai idejét.

BF: Örömömre szolgál.

Lásd Brad Ford legnépszerűbb bútorjait, építészét, könyvét, valamint kiegészítő válogatásait a Brad Ford Kedvencek Galériájában.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *