Uncategorized

Tekintse meg a Tiny Portable Wi-Fi Internet Radio

küldetését, amikor az Egyesült Királyság kormánya továbbra is zajokat okoz az FM rádió kikapcsolásáról 2015-ig. Ez az apró kis fickó sok ember számára áldássá válhat. A View Quest görgetőkeréke lehetővé teszi, hogy több mint 7000 podcast mellett navigáljon több mint 12 000 rádióállomáson a világ minden tájáról.

További kiemelt események közé tartozik egy 1,8 ″ -es LCD kijelző, fehér LED-es lámpával és egy 15 órás Li-ion polimer akkumulátorral. A Diminutive WiFI200 mindössze 72,9 x 125,1 x 23,1 mm, súlya 160 g, és most már elérhető 80 font alatt…

„A WiFI200 a View Questből az első igazán hordozható internetes rádió a piacon. Ne hagyja, hogy a méret megtéveszt téged, csomagol egy ütést, akár a beépített hangszórón, akár a fejhallgatóval.

Csak egy vezeték nélküli hálózatra van szüksége az Internet Radio World megnyitásához, amely jelenleg világszerte körülbelül 12 000 állomáson áll. Ha a vezeték nélküli hálózat nem védett, akkor a WiFI200 egyszerűen csatlakozik, és elkezdi játszani a kívánt állomást. Ha ez egy védett hálózat, akkor először be kell írnia a Pass gombot, és a jövőbeni felhasználásokhoz menti a hálózati listába.

Az internetes rádióállomásokon kívül számos népszerű rádióműsorot hallgathat a podcaston keresztül. Összességében soha nem fog unatkozni, hogy szereti -e a jazz -t Chicagóból, vagy Németországból származó rock ”

Hallgassa meg több mint 12 000 rádióállomást a világ minden tájáról

Hangoljon több mint 7000 podcastot

Körülbelül 15 óra folyamatos használat egy teljesen feltöltött akkumulátorból

Hallgassa meg a helyi állomásokat utazás közben

Keresés országonként vagy műfajonként.

Könnyen használható interfész a görgetőkerékkel.

2W hangszóró és fejhallgató -csatlakozó.

Internetes rádiók

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *