Home & Living

Vezeték nélküli surround bárhol220 A vezetéket a hátsó hangszórókhoz vágja

A hangszóró kábelei a hátsó surround hangszórókhoz nem mindig könnyűek. Az egyre inkább vezeték nélküli világban itt van egy eszköz, amely javíthatja a médiaterem megjelenését, és kérjük, SWMBO.

Az új Marmitek Eurround bárhol220 egy digitális adó és vevőpár, amely lehetővé teszi a kábel vágását az AV erősítő és az effektusok hangszóróinak között. A rendszer a mai naptól érhető el, és ára körülbelül 110 font. Nézze meg a videót az ugrás után, hogy betekintést nyerjen a működésébe.

– Vettél már egy surround hangkészletet? Ha igen, akkor valószínűleg gyorsan rájött, hogy bonyolult a kábelek hatékony elmozdítása. Ez különösen vonatkozik a kábelekre a hátsó hangszórókra. Időnként van egy szokásos tábla, amely alatt a kábelt helyezheti el, de ez nem mindig lehetséges. Eredmény: laza kábelek fekve a nappali körül.

Ma Marmitek bárhol bemutatja a surround220 -at. Vezeték nélküli, digitális adó a surround hangkészlethez, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakoztassa a hátsó hangszórókat a térerősítőhöz.

A telepítés során beállíthatja a hangerő -egyensúlyt pontosan a megfelelő szintre, és ezt követően nem kell újra megnéznie. Ez a termék egyedülálló, mert egyszerűen csatlakoztatható a hangszóró kimenetéhez a surround erősítőn. A hátsó hangszórók ezután másolja az erősítő hangerejét. Az a tény, hogy az adatokat tömörítetlen és digitálisan továbbítják, azt jelenti, hogy a hang jobb, mint a CD minősége, és nem szembesül zavarásokkal vagy késésekkel.

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1
Hangszórók audio küldője – Marmitek surround bárhol 221 – Digitális adó késleltetés nélkül …
4 Vélemények
£ 93.90
Vásároljon az Amazon -on

2
Vezeték nélküli audio adó – Marmitek Awhere 625 – Csatlakoztassa a TV vagy audio forrás vezeték nélküli …
33 Vélemények
£ 20.00
Vásároljon az Amazon -on

3
LOGITECH MX bárhol 2 vezeték nélküli egér, Bluetooth vagy 2,4 GHz -es vezeték nélküli egér USB egyesülésével …
14 934 vélemény
40,95 £
Vásároljon az Amazon -on

www.marmitek.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *